top of page
RR.JPG

Valmistuin Teatterikorkeakoulusta näyttelijäntaiteen koulutusohjelmasta vuonna 2009.

 

Olen valmistunut myös Helsingin ammattikorkeakoulu Stadiasta (nykyinen Metropolia) pop & jazzlauluopettajaksi vuonna 2007.

Ääniala: mezzo-sopraano / belter, f - c3

Pituus: 164 cm

Hiusten väri: tumman ruskea

Silmien väri: ruskea

Etnisyys: puoliksi filippiiniläinen

Olennaiset
Erityistaidot

Olen erittäin musikaalinen ja luen nuotteja sujuvasti, lisäksi pystyn sovittamaan stemmoja lennosta. Soitan myös pianoa, ja pystyn säestämään itseäni laulaessani rytmimusiikin kappaleita. Soitan myös ukulelea.

 

Olen liikunnallinen, tanssin näyttelijäksi hyvin.

Työpaikkani ennen ja nyt

Olen työskennellyt näyttelijänä Helsingin, Seinäjoen, Turun ja Lahden Kaupunginteattereissa. Helsingin Kaupunginteatterissa olen työskennellyt kiinnitettynä näyttelijänä elokuusta 2012 lähtien.

Ääninäyttelijänä olen työskennellyt kaikilla merkittävillä dubbausstudioilla pääkaupunkiseudulla jo yli 10 vuoden ajan. Olen myös lukenut äänikirjoja ja spiikannut mainoksia.

Lauluopettajana olen työskennellyt mm. Helsingin ammattikorkeakoulu Metropoliassa, Lahden ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilinjalla sekä Tampereen Konservatorion tanssilinjalla, ja olen vuosien mittaan saanut opettaa sekä yksilölaulutunneilla että ryhmäkursseilla mm. äänenkäyttöä, pop/jazzrytmiikkaa ja tyylilajeihin liittyviä ominaisuuksia, ensemblelaulua, koelauluun valmistautumista sekä pop&jazzlauluun tutustuville klassisen laulun opettajille tyylilajien mukaisia seikkoja.

bottom of page